PDA

View Full Version : Framebuffer



mike44
02-18-2018, 10:23 PM
Hi
Since recently my x-plane plugin doesn't reload properly on Windows anymore. It's still fine on Linux/Mac. I guess it's something with this code:
https://github.com/mike44/xpTerrainMovingMap/blob/master/main.cpp
Do I need to clean up something upon pluginstop etc.? Many thanks for help.

mhagain
02-19-2018, 05:54 AM
OS is not relevant.

What's your hardware?

mike44
02-20-2018, 10:42 PM
the hardware didn't change. I guess X-Plane handles it more strict on Windows, or they need to update their pointers to modern c++.