PDA

View Full Version : why the model is shown incomplete?



RockyCai
06-18-2015, 09:04 PM
1883

why the model in the game is shown incomplete? the camera is an Orthographic camera.

Dark Photon
06-19-2015, 04:39 AM
You're going to have to provide more detail than that.

How are you rendering the character? What have you tried to diagnose this problem? With what results? If you know the problem is in one particular area, let's see some source code.

To isolate the problem, try simplifying your implementation until the problem goes away. Repeat until found.

mobeen
06-22-2015, 08:39 PM
As DarkPhoton says, there can be several reasons for this and you should give us more information.
Common reasons may be that you are either passing less indices to draw call, wrong number of triangles or are using the wrong format

why the model in the game is shown incomplete? the camera is an Orthographic camera.