PDA

View Full Version : Moving Object along axis



Lachu
01-08-2013, 06:18 AM
Hi I tried to create a circle and move it towards Y-axis using a keyboard event.
to my surprise I am getting one more circle moving along X-axis which I did not mean to do.
But I only move it along Y-axis.
Any Mistake while creating this circle?




Thank You
Lachuk

tonyo_au
01-08-2013, 04:15 PM
You need to supply some code for us to help

cireneikual
01-08-2013, 05:03 PM
Did you load an identity matrix after rendering the object that was supposed to be transformed? Otherwise, the translation will be applied to anything else you render afterwards.