PDA

View Full Version : FBO Textures



glnoob_andre
08-11-2012, 07:29 AM
What is the right way of passing an FBO texture for use in another FBO?

Alfonse Reinheart
08-11-2012, 09:38 AM
There's no such thing as an "FBO texture." A texture is a texture is a texture; it can be used for lots of things. You can stick them in two FBOs just fine; the "right way" is the only way.

glnoob_andre
08-11-2012, 10:19 AM
Okay. If thats the case can you tell me why I a black screen when I render the following code.

Please see this link for the code. http://www.opengl.org/discussion_boards/showthread.php/178747-Problems-with-passing-FBO-texture-to-GLSL-shader-Please-help?p=1241325#post1241325