PDA

View Full Version : is this bad?



chuck norrrissss
04-01-2011, 02:35 AM
whenever i run my program, i get the following debug messages.
my code runs fine but i'm wondering what all this stuff means, do i need to change something or is this normal?

thanks!




'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Users\bobby blobby\Dropbox\Masters Thesis\Code\glutBOXES\debug\glutBOXES.exe', Symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\ntdll.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\kernel32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\KernelBase.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\OpenGLUT.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\user32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\gdi32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\lpk.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\usp10.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\msvcrt.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\advapi32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\sechost.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\rpcrt4.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\winmm.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\opengl32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\glu32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\ddraw.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\dciman32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\setupapi.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\cfgmgr32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\oleaut32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\ole32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\devobj.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\dwmapi.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\winsxs\x86_microsoft.vc80.debugcrt_1fc 8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_none_ef74ff32550b5bf0\m svcp80d.dll', Symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\winsxs\x86_microsoft.vc80.debugcrt_1fc 8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_none_ef74ff32550b5bf0\m svcr80d.dll', Symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\imm32.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\msctf.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\uxtheme.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\ig4icd32.dll', Binary was not built with debug information.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\ig4dev32.dll', Binary was not built with debug information.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\cryptbase.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\clbcatq.dll', No symbols loaded.
'glutBOXES.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\apphelp.dll', No symbols loaded.
The program '[3132] glutBOXES.exe: Native' has exited with code 0 (0x0).

tksuoran
04-01-2011, 02:40 AM
Nothing to worry about. Visual Studio gives you a notice that it has not found debug symbols for these libraries, this is completely normal. You will only see assembly code if you try to debug inside them, but you really shouldn't need to worry about that.

chuck norrrissss
04-01-2011, 03:41 AM
ok, cool, thanks!
then i can continue coding without much worry :)