PDA

View Full Version : How do you query which is the active texture unit



szecs
05-29-2009, 02:02 AM
... in multitexturing?
That is the question Thanks!

zeoverlord
05-29-2009, 06:06 AM
you use glGet with GL_ACTIVE_TEXTURE as the first parameter
http://www.opengl.org/sdk/docs/man/xhtml/glGet.xml

but i would think it's faster just to tell it which one should be active, or just keep track of it yourself using a simple variable.

szecs
05-29-2009, 10:47 AM
Thanks!
I realized after 2 hours of debugging that I don't need to query it after all, but I can't remove the topic :P
Thanks anyway!