PDA

View Full Version : OpenGL Meshes?



osirisxc
01-12-2004, 03:10 PM
Is it possible to make a mesh in 3ds max and then load it into opengl?

ZbuffeR
01-12-2004, 05:27 PM
Yes. Use google.

Orzech
01-14-2004, 01:51 AM
Originally posted by ZbuffeR:
Yes. Use google.

... for searching, of course, not for programming. http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/wink.gif

ppinter1
01-14-2004, 04:32 AM
Might want to have a look at Display3DS (http://p-squared.com/Display3DS.php) which should make it easy to get started.

hth,
/p2