PDA

View Full Version : Help whit a ENGINE 3d Terrain Selection



Jaspion
07-09-2003, 06:24 AM
Plz im tink a so long but no idea how to edit a terrein, using my Engine whit a mouse click or pressing a mouse, any one have ideia whow could i make this?

Realy this is very important.
Tnks.

SirKnight
07-09-2003, 07:53 AM
How is your terrain being represented? ie heightmap, 3d model, random perlin noise generated, etc?

-SirKnight

Jaspion
07-09-2003, 04:47 PM
Let me tell my idiea ...
My idea is build a terrain form a IMG and try to building a WORLD for a MMORPG, but i need to make a tool to edit a world in real time, i have a ground and the ground have a size not definide...
To make the terrain up down ... cliking in the vertex of poligon...