PDA

View Full Version : Refresh rate.....



uNsignedINT
06-02-2003, 09:07 AM
Hi, I'm having some problems with my MDI app. When i move the mouse the viewport keeps blinking!!! How do I stop this!!???
Thanks!!

Probably not a pertinent question for this forum but...

matt_weird
06-02-2003, 09:16 AM
Originally posted by uNsignedINT:
Hi, I'm having some problems with my MDI app. When i move the mouse the viewport keeps blinking!!!

How do you inintialize the pixel format for a MDI window? Is that you forgot to specify PFD_DOUBLEBUFFER for its pixel format? http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/confused.gif

uNsignedINT
06-02-2003, 09:56 AM
This is my function to set pixel format...

BOOL CCADCorTexView::SetWindowPixelFormat(HDC hDC)
{
PIXELFORMATDESCRIPTOR pixelDesc;
pixelDesc.nSize = sizeof(PIXELFORMATDESCRIPTOR);
pixelDesc.nVersion = 1;
pixelDesc.dwFlags = PFD_DRAW_TO_WINDOW |
PFD_DRAW_TO_BITMAP |
PFD_SUPPORT_OPENGL |
PFD_SUPPORT_GDI |
PFD_DOUBLEBUFFER | .......

matt_weird
06-02-2003, 10:44 AM
Originally posted by uNsignedINT:

PFD_SUPPORT_OPENGL |
PFD_SUPPORT_GDI |
PFD_DOUBLEBUFFER


http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/rolleyes.gif look what MSDN says:

"PFD_SUPPORT_GDI: The buffer supports GDI drawing. This flag and PFD_DOUBLEBUFFER are mutually exclusive in the current generic implementation."

and vice versa.

uNsignedINT
06-03-2003, 07:15 AM
Thanks!! I got it running smooth now!
:-D

matt_weird
06-03-2003, 07:38 AM
i am glad for ya! http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/biggrin.gif