PDA

View Full Version : Aeroplane



sue_delius
10-29-2003, 07:13 PM
Anyone knows where to get the source code for a 3d aeroplane???

10-30-2003, 12:10 AM
1. Search for a model you want to use via Google.
2. Purchase or download free, depending on the site.
3. Write, download or purchase a model loader for that particular model format.
4. Load model and hand in assignment.

sue_delius
10-30-2003, 12:27 AM
Hmm... I don't really get what you mean... Could you please explain? Thank you

gunslinger
11-03-2003, 06:28 AM
hi i had the very same problem with my graduation thesys. I had to implement a flight sim so i had to load the damn plane into the opengl app.
I made a 3d model with 3ds max 5.5 and then used a standard max loader (u can find one very good at www.gametutorials.com) (http://www.gametutorials.com))

i hope it will help!

bye the gunslinger