PDA

View Full Version : ATI Radeon 7500 and texture wrapping



Teofuzz
07-27-2002, 01:49 PM
Hi...
With my new notebook I'm seeing some artifacts at the borders of textures: in particular, when I want to GL_CLAMP the values (like it's good to do in skyboxes, for example). This app ran fine with a lot of other machines.
What I see is a dark line at the edge that with my old pc I haven't ever seen.
I'm sure some post talked of it but I wasn't able to find it, and it seemed that it was a matter of video card...
Someone can help me?
Thanks in advance!
fz

07-27-2002, 02:15 PM
You can give your texture a border, or set its wrapping mode to to GL_REPEAT or GL_CLAMP_TO_EDGE.

reubenhawkins
07-28-2002, 09:36 AM
You may have to do a #defile GL_CLAMP_TO_EDGE 0x812F before GL_CLAMP_TO_EDGE will work.

Teofuzz
07-28-2002, 09:58 AM
Thanks a lot!
That was what I needed!
But... where can I find an updated gl.h without defining other GL_stuff ?

fz

Deiussum
07-28-2002, 10:27 AM
Originally posted by reubenhawkins:
You may have to do a #defile GL_CLAMP_TO_EDGE 0x812F before GL_CLAMP_TO_EDGE will work.

Why do you need to defile GL_CLAMP_TO_EDGE? What did it ever do to you!? http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif