PDA

View Full Version : changable model sizes



digitalquake
10-17-2002, 04:32 AM
Hello people
I have a smaple model and I want to change it is height,width in real-time by getting those values from a user. So user for example enter height and model will change itself to that value. I really appreciate if you can help me on this or show some direction.

Thanks

coredump
10-17-2002, 04:50 AM
sounds like glScale will help you

b

digitalquake
10-17-2002, 05:59 AM
But there is also texture cordinates and animation. How am I going to change texture coordinates according to height? Will just glscale enough?

Thanks

Jan
10-17-2002, 06:10 AM
You donīt have to change the texture-coordinates, cause they donīt have anything to do with the size of your model.
Also you should not have to change anything about the animation, cause you still work with the original data, and afterwards glScale will do all the work for you.

It should really be that simple.

Jan.

digitalquake
10-17-2002, 07:40 AM
thanks guys