PDA

View Full Version : How to Remove Vertex, Line or Quad ?



Clemens
01-22-2005, 01:35 AM
Hi,

is there a way to clean a specific line or quad. Or do I build the scene without this line or quad ?

Thanks
Clemens

mikael_aronsson
01-22-2005, 05:41 AM
Hi!

OpenGL uses a rendering pipeline, so once everything is rendered all vertex information is lost, everytime something changes you will have to render the entire scene again without the stuff you want removed.

Mikael

MMMovania
01-23-2005, 01:21 AM
Hello,
What can be done instead is that you can create another vertex, quad in the background color on top of the already created image. Hope this helps. Thanx