PDA

View Full Version : Anisotropic filter



t0y
04-06-2004, 06:43 PM
Shouldn't this line put the currently bound texture's aniso level in the variable "level"?


glGetTexParameterfv(GL_TEXTURE_2D,GL_TEXTURE_MAX_A NISOTROPY_EXT,&level);Althought texturing works it gives a GL_INVALID_ENUM :confused:

Is this a bug in the drivers? This is mentioned in the extension doc.

ATi 8500, cats 4.3

t0y
04-08-2004, 12:25 AM
Oh well... Since nobody answered I made a small test demo just to find out that it was fixed in catalyst 4.4....

Here's the code with executable (nehe-based):

test (http://pwp.netcabo.pt/t0y/aniso%20bug.zip)

Press 'A' to see the result of that command in the console.

04-08-2004, 01:04 AM
Try using the following line of code:

glGetIntegerv
GL_MAX_TEXTURE_MAX_ANISOTROPY_EXT,&maxanisotropy);

t0y
04-08-2004, 01:07 AM
That gives 16, which is the maximum my card supports. But that has always worked.

mikeman
04-08-2004, 01:09 AM
Please ignore the previous post...The code I wrote does a different thing.
Sorry.