PDA

View Full Version : menus and overlays



villglut
01-14-2003, 10:54 AM
Can I create user defined menus with openGL and GLUT....without using GLUT menu management API???
Will overlays and double buffering help in this regard???

Thanks

mdog1234
01-14-2003, 10:57 AM
from what I get from your post you already know about and dont want to use menu functions like glutCreateMenu and glutAddMenuEntry right?

villglut
01-14-2003, 11:19 AM
yes..you heard me right!
I dont want to use menu API given by the GLUT,
And i have to use only openGL and GLUT with C (not any other API like GLUI etc..)bindings and have to create the userdefined menus...

Is there a way???

Thanks

villglut
01-14-2003, 12:36 PM
yes..you heard me right!
I dont want to use menu API given by the GLUT,
And i have to use only openGL and GLUT with C (not any other API like GLUI etc..)bindings and have to create the userdefined menus...

Is there a way???

Thanks