PDA

View Full Version : An error in glut



Maximus
10-18-2002, 06:15 AM
This is my first time to use glut.h.
I copied glut32.dll to the dir win32 of win2k.And I also added glut32.lib to the setting in VC.But every time I run the program which supports glut,there popped up a "unknown software exception(0x80000003) at the position 0x77fa018c"
What shall I do?

Leyder Dylan
10-19-2002, 06:31 AM
You files are damaged. Try to download some new one.

iluvgfx
10-19-2002, 09:32 AM
u can get the latest here
http://www.xmission.com/~nate/glut.html


Satish.