PDA

View Full Version : Texture



Mishuk
05-31-2002, 12:53 AM
Hi! I'm trying to use textures...but i got some Frame rate problem. I use 512X256 texture. But it seems to slow in my Geforce4 MX card. When I use 128X65 it did umprove.
I wondered, How some Nvidia program use
2048X2048 tecture. HOw to improve the framerate??
Please help

Robbo
05-31-2002, 01:56 AM
Give us a little code. You may well be binding the texture (upload) directly on each use (frame).

Mishuk
06-02-2002, 11:48 AM
Thanks. You are right :-D