PDA

View Full Version : Positioning the mouse



Steve
11-29-2000, 03:07 PM
Is there an easy way to position the mouse.
Lets say that I want to position it in my program at pixel coordinate 0,0 or something.

Steve

phlake
11-29-2000, 05:09 PM
could you be a little more specific? what window system are you using? win32? macos? x? or are you using glut?

wire
11-29-2000, 06:35 PM
For windows just use:
SetCursorPos(0,0);

But you'll have to look in the glut docs if your using glut. Sorry, I always tend to do things the hard way.

wire