PDA

View Full Version : Change screen display



Nikki Joe
01-21-2007, 11:47 PM
Hello, I need some advise about change screen display during process system.
Do I must?
- Out Of Loop (Like Spy Hunter)
- Inner Loop
- Or What?

Nikki Joe
01-26-2007, 07:39 PM
:confused:

Zengar
01-27-2007, 11:46 PM
What are you talking about?