PDA

View Full Version : GL-Quads outline



guju
05-24-2002, 06:43 AM
Hi!
I have an fe-mesh. This are connected quad and tri-elements. To speed up the diplay, the user can choose between different display modes(eg. line, filled). Now i also want to show only the outline(edge) of all the parts. How can i do that?
Thanks
Juergen

clogon
05-24-2002, 12:06 PM
Originally posted by guju:
Hi!
I have an fe-mesh. This are connected quad and tri-elements. To speed up the diplay, the user can choose between different display modes(eg. line, filled). Now i also want to show only the outline(edge) of all the parts. How can i do that?
Thanks
Juergen

If you are dealing with the contour of an object, you can take a look of this http://ask.ii.uib.no/ebt-bin/nph-dweb/dy...glPolygonOffset (http://ask.ii.uib.no/ebt-bin/nph-dweb/dynaweb/SGI_Developer/OpenGL_PG/@Generic__BookView;cs=fullhtml;pt=4?DwebQuery=glPo lygonOffset)

clogon

guju
05-24-2002, 09:58 PM
I want to display only the edges of the whole model, not the edges of an quad!
Juergen