PDA

View Full Version : Importing 3D studio max models



11-06-2000, 07:18 AM
How do I import 3D models from 3D studio max into OpenGL. Is there some code I can get to do it?

zed
11-06-2000, 10:18 AM
u cant import max files what u have to do is change the model to a more recognizable format 3ds,ase etc and then parse that one

Antonio
11-07-2000, 03:18 PM
There are several converters, and some will actually generate opengl code.
http://www.fatech.com/tech/opengl/tools.shtml?subtipo=converters

The above address gives you 4 links to model converters.

Antonio