Part of the Khronos Group
OpenGL.org

The Industry's Foundation for High Performance Graphics

from games to virtual reality, mobile phones to supercomputers

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: linking error

  1. #11
    Senior Member OpenGL Guru Dark Photon's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Druidia
    Posts
    3,183
    No, quite a few folks use OpenGL and DirectX (as you said, you're having problems compiling both). I think what this indicates is that you need to provide more information. There's nothing obvious in here that's saying to someone "ah! that's his problem!".

    Whip up a short stand-alone test program, compile/link it with a standard Windows compiler such as MSVS (ditch that Ebarcadero xe4 compiler temporarily; that could be your problem), and if errors, post those along with the full options you are using to compile and link.

    If you don't get any errors with a standard compiler, than you know you've isolated it to being a problem with the custom compiler you're trying to use. And then you know you need to investigate FAQs/forums/etc. for that compiler specifically.

  2. #12
    Intern Contributor
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    77
    Have you tried asking for help at the GLEW users mailinglist? Here, it is like asking the alternator guys on problems connecting engine and gearbox. Sorry for the bad analogy ;-)
    https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/glew-users

  3. #13
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    8
    Thank you sirs. Let me download msvs 2010 and try again. I will post the results. Thanks again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •