Hi I wanted to put a texture on a cube, so I used this:

My load function:
Code :
void LoadTEX()
{	
	unsigned int texture;  
	HBITMAP GLtex;
	BITMAP tex;
	byte Texture=TEX;
 
	GLtex= (HBITMAP)LoadImage(GetModuleHandle(NULL),MAKEINTRESOURCE(Texture), IMAGE_BITMAP, 0, 0, LR_CREATEDIBSECTION);
	GetObject(GLtex,sizeof(tex), &tex);
	glGenTextures(1, &texture);
	glPixelStorei(GL_UNPACK_ROW_LENGTH, tex.bmWidth);
	glPixelStorei(GL_UNPACK_ALIGNMENT, 4);
	glBindTexture( GL_TEXTURE_2D, texture );
	glTexParameteri(GL_TEXTURE_2D, GL_TEXTURE_MAG_FILTER, GL_LINEAR); 
	glTexImage2D(GL_TEXTURE_2D, 0, GL_RGB, tex.bmWidth, tex.bmHeight, 0, GL_BGR_EXT, GL_UNSIGNED_BYTE, tex.bmBits);
	glTexParameteri(GL_TEXTURE_2D, GL_TEXTURE_MIN_FILTER,GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST);
	glTexParameteri(GL_TEXTURE_2D, GL_TEXTURE_WRAP_S, GL_REPEAT);
	glTexParameteri(GL_TEXTURE_2D, GL_TEXTURE_WRAP_T, GL_REPEAT);
	glHint(GL_GENERATE_MIPMAP_HINT, GL_FASTEST);
	glActiveTexture(GL_TEXTURE0);
	glGenerateMipmap(GL_TEXTURE_2D);
	// gluBuild2DMipmaps(GL_TEXTURE_2D, GL_RGB, tex.bmWidth, tex.bmHeight, GL_BGR_EXT, GL_UNSIGNED_BYTE, tex.bmBits);
	DeleteObject(GLtex);		
}

My display function:
Code :
		 glEnable(GL_TEXTURE_2D);
		 glBindTexture( GL_TEXTURE_2D, texture );
		 drawTexObject();

If I uncomment gluBuild2DMipmaps and comment glGenerateMipmap the texture is on the cube. Why this what I'am trying is not working with GenerateMinimap ? The window is not even shown. I just can't work out this.

The texture is loaded from resource file and it is a BMP 512x512 24bpp BGR. I got OpenGL 3.1 support on ATI card.