Part of the Khronos Group
OpenGL.org

The Industry's Foundation for High Performance Graphics

from games to virtual reality, mobile phones to supercomputers

Results 1 to 5 of 5

Thread: help building openGL sdk 0_4_4 (not finding premake.lua)

  1. #1
    Newbie Newbie
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3

    help building openGL sdk 0_4_4 (not finding premake.lua)

    I realize this must of been asked a million million times but I can't find a good answer to this problem I'm having. Basically my problem is this:



    but as you'll see in the next image, premake4.lua IS in the same directory as premake4.exe so I don't know what to do. I've noticed SciTE returns errors in the lua scripts.



    Code :
     
    >lua -e "io.stdout:setvbuf 'no'" "premake4.lua" 
    lua: premake4.lua:1: attempt to call global 'solution' (a nil value)
    stack traceback:
    	premake4.lua:1: in main chunk
    	[C]: ?
    >Exit code: 1

    and in links.lua

    Code :
         >lua -e "io.stdout:setvbuf 'no'" "links.lua" 
    lua: links.lua:1: attempt to call field 'getcwd' (a nil value)
    stack traceback:
    	links.lua:1: in main chunk
    	[C]: ?
    >Exit code: 1

    if this wont work or no one can help me, is there anywhere I could just get the binaries? this is driving me crazy

    PS. i can't post any links since i'm new.........bummer

  2. #2
    Senior Member OpenGL Guru
    Join Date
    May 2009
    Posts
    4,948
    Code :
    lua -e "io.stdout:setvbuf 'no'" "premake4.lua"

    Why are you doing that? The build documentation doesn't say to download, install, and use Lua. It says to download, install, and run Premake4. Your command line should be:

    Code :
    premake4 ...

    Where "..." is whatever build tool you're using to compile these. The instructions even have examples of command lines to use.

  3. #3
    Newbie Newbie
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    aside the fact that I've had LUA installed before, it still doesn't work. premake4.exe cannot find premake4.lua but the file(s) are in the same folder....DANG i wish I could show a picture.

  4. #4
    Senior Member OpenGL Guru
    Join Date
    May 2009
    Posts
    4,948
    premake4.exe cannot find premake4.lua but the file(s) are in the same folder
    What directory are you in when you run premake4?

  5. #5
    Newbie Newbie
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Alfonse Reinheart View Post
    What directory are you in when you run premake4?
    C:\Users\Rosario\Downloads\glsdk_0.4.4\glsdk_0.4.4
    i'd show you a picture but since I'm new, I can't post images.........if you give me your e-mail I can send them that way.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •