I have created fbo using the following code:
Code :
	glGenRenderbuffersEXT(NumRenderbuffers,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer);
	glBindRenderbufferEXT(GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[Color]);
	glRenderbufferStorageEXT(GL_RENDERBUFFER_EXT,GL_RGBA8,window.width,window.height);
	glBindRenderbufferEXT(GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[DepthAndStencil]);
	glRenderbufferStorageEXT(GL_RENDERBUFFER_EXT,GL_DEPTH24_STENCIL8_EXT,window.width,window.height);
	glGenFramebuffersEXT(1,&stencilExpansionAuxiliaryFramebuffer);
	glBindFramebufferEXT(GL_DRAW_FRAMEBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryFramebuffer);
	glFramebufferRenderbufferEXT(GL_DRAW_FRAMEBUFFER_EXT,GL_COLOR_ATTACHMENT0_EXT,GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[Color]);
	glFramebufferRenderbufferEXT(GL_FRAMEBUFFER_EXT,GL_DEPTH_ATTACHMENT_EXT,GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[DepthAndStencil]);
	CHECK_ERR;
	glFramebufferRenderbufferEXT(GL_FRAMEBUFFER_EXT,GL_STENCIL_ATTACHMENT_EXT,GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[DepthAndStencil]);

And I have used this fbo in display loop as the following code:
Code :
	glBindFramebufferEXT(GL_DRAW_FRAMEBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryFramebuffer);
	CHECK_DRAW_FRAME_BUFFER_STATUS(value,ErrorMessage)
	CHECK_ERR;
              ......

The first time glBindFramebufferEXT is called and it's OK.
The second time glBindFramebufferEXT is called but both glCheckFramebufferStatus and glGetError returns 0.

How can this be? Thanks in advance!