I have created fbo using the following code:
Code :
	glGenRenderbuffersEXT(NumRenderbuffers,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer);
	glBindRenderbufferEXT(GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[Color]);
	glRenderbufferStorageEXT(GL_RENDERBUFFER_EXT,GL_RGBA8,window.width,window.height);
	glBindRenderbufferEXT(GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[DepthAndStencil]);
	glRenderbufferStorageEXT(GL_RENDERBUFFER_EXT,GL_DEPTH24_STENCIL8_EXT,window.width,window.height);
	glGenFramebuffersEXT(1,&stencilExpansionAuxiliaryFramebuffer);
	glBindFramebufferEXT(GL_DRAW_FRAMEBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryFramebuffer);
	glFramebufferRenderbufferEXT(GL_DRAW_FRAMEBUFFER_EXT,GL_COLOR_ATTACHMENT0_EXT,GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[Color]);
	glFramebufferRenderbufferEXT(GL_FRAMEBUFFER_EXT,GL_DEPTH_ATTACHMENT_EXT,GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[DepthAndStencil]);
	CHECK_ERR;
	glFramebufferRenderbufferEXT(GL_FRAMEBUFFER_EXT,GL_STENCIL_ATTACHMENT_EXT,GL_RENDERBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryRenderbuffer[DepthAndStencil]);

And I have used this fbo in display loop as the following code:

Code :
	glBindFramebufferEXT(GL_DRAW_FRAMEBUFFER_EXT,stencilExpansionAuxiliaryFramebuffer);
	CHECK_DRAW_FRAME_BUFFER_STATUS(value,ErrorMessage)
	CHECK_ERR;
              ......

And I have called the wglMakeCurrent(hDC,rDC) once.

The first time glBindFramebufferEXT is called and it's OK.
The second time glBindFramebufferEXT is called but both glCheckFramebufferStatus and glGetError returns 0.

How can this be? Thanks in advance.