Part of the Khronos Group
OpenGL.org

The Industry's Foundation for High Performance Graphics

from games to virtual reality, mobile phones to supercomputers

Results 1 to 3 of 3

Thread: Runtime problem in RH7

  1. #1
    Intern Contributor
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Fresno, Ca
    Posts
    50

    Runtime problem in RH7

    Hello,
    I am uesing RH7
    X 4.0.1
    nvidia GLX and Kernel(ver 0.95) mod from the tar file.

    Everything works ok for some OGL stull eg. Unreal Tournament, but when I compile my own code (it worked under Mandrake 6.2 with the same Nvidia drivers) linked with -lGL -lGLU the program compiles fine and links without errors bun whenI try to run the program I get
    "error while loading shared librares: /usr/libGLcore.so.1: undifined symbol _glTLSCXindex" I have looked at all the FAQs and HOTOs and could not find any thing like this so if any one knows what is wrong I would appreciate any input
    Thanks Josh.

    [This message has been edited by Validus (edited 01-21-2001).]

    [This message has been edited by Validus (edited 01-21-2001).]

  2. #2
    Guest

    Re: Runtime problem in RH7

    Make sure that libGL.so.1 points to libGL.so.1.0.5

    on my RH 7 system.. I'm repeatedly needed to reset that symlink, I dont have an explenation

    Ed.

  3. #3
    Intern Contributor
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Fresno, Ca
    Posts
    50

    Re: Runtime problem in RH7

    Thanks,
    That worked. it was pointing to some libGL.1.2.030300 witch is part of Meas I guess oh well, thanks once more I had been banging my head agenst the wall all weekend with this one. it is allweas somthing simple that you over look.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •