Part of the Khronos Group
OpenGL.org

The Industry's Foundation for High Performance Graphics

from games to virtual reality, mobile phones to supercomputers

Search:

Type: Posts; User: mandyedi

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    20
    Views
    4,406

    Finally I solved it. The problem was that I used...

    Finally I solved it. The problem was that I used one array for vertices, normals and texture coordinates instead of storing in separate arrays and bind them separately.
  2. Replies
    20
    Views
    4,406

    I changed my code, I'm suing VAO and I put the...

    I changed my code, I'm suing VAO and I put the glUniform1i in the init. The result is still the same. Maybe the problem is somewhere else? I'm suing SDL for handling the window and load images.
    I'm...
  3. Replies
    20
    Views
    4,406

    Thanks for the help. I've never used VAO so it is...

    Thanks for the help. I've never used VAO so it is a bit confusing. I know what it is used for, but I don't really understand what should I put in the init and put in the draw.
    For example the...
  4. Replies
    20
    Views
    4,406

    I tried, draw only the first, then I draw only...

    I tried, draw only the first, then I draw only the second. The texture was the same noisy image.
  5. Replies
    20
    Views
    4,406

    What is wrong exactly? Here is the whole class...

    What is wrong exactly? Here is the whole class with the init method to get a clearer picture of my code:



    #include "global.h"
    #include "CModel.h"
    #include "CModelLoader.h"
    #include...
  6. Replies
    20
    Views
    4,406

    You should open a new thread and describe exactly...

    You should open a new thread and describe exactly what is you problem, copy some sample from the code. We can't find out what is your home work, and it would be great to not spoil my thread.:)
  7. Replies
    20
    Views
    4,406

    Do you say that instead of using...

    Do you say that instead of using glActiveTexture(GL_TEXTURE0) before the loop I should call it inside the loop before glBindTexture and in each loop set different unit?
    I tried it but it doesn't...
  8. Replies
    20
    Views
    4,406

    Texture doesn't appear properly

    Hello,

    This problem may not be related directly to shaders, but I don't even know exactly where the problem is. Since I moved from fixed pipeline to shaders, the texture appears wrong. Here is a...
Results 1 to 8 of 8