PDA

View Full Version : Menu



matej
12-29-2011, 02:41 AM
I make a game in Glut, and than i want a make main menu for game.
How i make that, plis help me , where i must start or what i must do ,and how i add texturas, in glut plis help me ..

Zyx_2000
12-29-2011, 04:45 AM
There's no features for user interface in GLUT (apart from right-click popup menus). You will need to render buttons, text, or whatever you want with OpenGL. Then you will have to get the coordinates for each click the user makes, and check if that click was on a button.

matej
12-30-2011, 12:44 AM
Ok i must write all my game new or only menus and teksturas in opengl

lp