PDA

View Full Version : Please Test



fathom
07-07-2001, 03:25 PM
Hi. I'm looking to release my game for the Mac, but I'm not sure I've done everything correctly. Could somebody d/l and lemme know if it runs or not? Thanks!
http://home.earthlink.net/~mvignol/barrel_patrol_3d.mac.sit

it requires SDL availdable at http://www.libsdl.org. I dunno if I should include that in the sit file or not. Or if I'm even allowed to.

ravidavi
07-07-2001, 04:58 PM
Sorry, several things wrong with it. First the program "barrel_patrol_3d" is a text file, not an application. Second, even if I turn it into an app with ResEdit, I get an error -39 on launch.

fathom
07-07-2001, 05:45 PM
DOH! Hmm... I'll try uploading from a mac. I copied it over to my PC to get upload. Maybe that messed something up. Thanks for trying it.

Could you try this version of the APP:
http://home.earthlink.net/~mvignol/barrel_patrol_3d_app.mac.sit

It's just the barrel_patrol_3d application. It's the original Mac SIT archive that I used to get the app file and restuff with other docs.

THANKS A LOT. I'll have access to a mac later to fix the whole thing if this works.

fathom
07-07-2001, 07:05 PM
Okay, I've sent it now from a mac. Should work... the original, that is.

[This message has been edited by mv (edited 07-07-2001).]

fathom
07-09-2001, 03:06 PM
I know people are a little hesitant to just d/l something that they don't know anything about, especially when it seems the person doesn't have it together. So here's a screenshot:

http://home.earthlink.net/~mvignol/screen_shot.1.jpg

Qwylli
07-11-2001, 01:30 PM
It didn't worked on my imac 333mhz.

fathom
07-11-2001, 08:12 PM
sigh. I compiled on a G4 Mac under Mac OS 9.1 (9.0.1?). Did you get an error message or did it just bomb?

Guess this is going to be harder than I thought.

Qwylli
07-13-2001, 07:02 AM
i get nothig. Just a plain menu bar with nothing in it. It did not crashed my mac, i just done command-alt-esc to quit it. Did you put the textures in the data fork?

Qwylli
07-13-2001, 07:06 AM
i get nothig. Just a plain menu bar with nothing in it. It did not crashed my mac, i just done command-alt-esc to quit it. Did you put the textures in the data fork?

fathom
07-13-2001, 03:42 PM
Menu bar only, eh? Rats. The textures, etc. are in a file that gets loaded. It runs on my girlfriend's G4 (where I compiled it). I guess I'll look into the various settings for the compiler. Maybe there's something funny going on.

fathom
07-15-2001, 11:44 PM
Well, I recompiled with different settings. I think perhaps it was adding some AltiVec specific code, but I dunno. Sorry, I'm actually coding on Windows and trying to get it running on Linux and Mac as well. Can anybody point me to a Mac Specific programming site?

Qwylli
07-16-2001, 11:01 AM
www.mactech.com (http://www.mactech.com) www.idevgames.com (http://www.idevgames.com)