PDA

View Full Version : Quake 3 in Fullscreen



McZ
03-07-2001, 11:20 AM
I just got my new Asus 7100 GeForce 2 mx http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif
it works fine with nvidias new drivers for xfree86 4.0.2 http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif but I canīt run quake 3 arena in full screen ! anyone know why ?

03-12-2001, 03:59 PM
nope ;)

McZ
03-14-2001, 05:33 AM
too bad for me http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif