PDA

View Full Version : Quake 2 GPL



jide
09-01-2002, 04:46 AM
Hi !

1. Does anyone recompiled quake2 gpl under linux/glx ??? Does anyone enncounter the same problem ?? with audio, you need to remove some memset commands...

2. Does anyone tried to render with VAR ? i planed to do this, but i'venot got enough time now.

FoxDie
09-01-2002, 08:17 PM
I have Mandrake Linux 8.1 and I've compiled Quake2 successfuly.One mistake was
at Makefile.

jide
09-02-2002, 06:01 AM
It compiled with no problem (just modify some lines under the Makefile), but it crashed when loading due to the sound...

I had to remove 2 memset lines in order it to work (now, when changing levels, the sounds hangs a while). So, for you, you didn't have to change this ?

Do you use some specific options for the sound when running ???

For my part, i only link with glx & my GL libraries.

ps: I have a "Mandrake 8.2" but it still more like a LFS as a pure Mdk...