PDA

View Full Version : cant run quake3 or ut2003 redhat geforce 4 mx



10-24-2003, 07:05 PM
hello i have installed the latest nvidia drivers and edited my xfreeconf and tux racer and chromium run fine but i get the following error when running quake3

...loading libGL.so.1: Initializing OpenGL display
...setting mode 3: 640 480
Error couldn't open the X display
...WARNING: could not set the given mode (3)
Received signal 11, exiting...

i have also tried ut2003 and cant get it to run either

10-25-2003, 01:57 AM
Can you switch to a 640x480 resolution?
A better place to ask this kind of questions is at nvnews.

nukem
10-26-2003, 11:02 AM
Are you suing into another user? If you are thats your problem. Try running it at the user you are currently logged on with.

mikael_aronsson
10-27-2003, 01:06 AM
Could it be color depth problem (pallete/no palette) ?

FoxDie
10-27-2003, 08:44 AM
Send me /var/log/XFree68.0.log,please