PDA

View Full Version : missing polygons with 3d texture data



krol
03-19-2002, 06:27 AM
Hello everybody!

I've some problem with sphere drawing with texture 3d. There are some polygons missing - when I disable texturing scene looks corect - all polygons of sphere are drawn. Thanks for any help.

Marcin

Eric
03-19-2002, 06:30 AM
You should have posted this in the Beginners Forum.

Anyway, have you checked your tex coords and culling state before you render the sphere ?

Another option is a bug in the drivers. Which card/driver are you using ?
Do you have a sample app ?

Regards.

Eric

krol
03-19-2002, 07:04 AM
Originally posted by Eric:
You should have posted this in the Beginners Forum.

Anyway, have you checked your tex coords and culling state before you render the sphere ?

There are automatic texture coordinate generation. I'm using culling with stencil buffer to obtain clipping plane with cap, so I think that's not it.

Another option is a bug in the drivers. Which card/driver are you using ?

I'm using Asus Riva tnt2 under Linux SuSE 7.3. The bug in a driver is quite possible because I have run this program on other mashine with geforce2 and it worked. Is there any chance to repair it ???

Do you have a sample app ?

Regards.

Eric

Eric
03-19-2002, 07:14 AM
Pay attention to your tags when you edit messages: I almost missed your answer http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/wink.gif !

If you think it is a bug in the drivers, you can report it to nvidia at: linux-bugs@nvidia.com

Regards.

Eric