PDA

View Full Version : Menu in OpenGl



pelao
01-15-2004, 01:15 AM
Hello ! Is someone who know how i can program one menu in opengl like the toolsbar in Windows ???

dorbie
01-15-2004, 03:53 AM
You could try fltk:
http://www.fltk.org/

Azazel
01-16-2004, 01:32 AM
Funny. I dont know where is the problem. Why you dont use standard Windows menus? This is so simple, especially in Borderland products like Delphi or C++Builder.

e-coli
01-18-2004, 01:51 AM
Just make a system that draws buttons from a list of coordinates. These coordinates can then be used by Windows ( or what's your using.) to check for mouse-over, click-on or whatever. Easy to make, platform independent code, easy to make it using skins. I'm working on a soft synth/composer using a system like this and haven't seen any drawbacks in performance compared to a windows based program.
Good luck!