PDA

View Full Version : Is that possible



08-27-2002, 09:42 AM
Hi.
i just want to know that if i load the bmp file like university corridore can i move in that corridore?.

blender
08-27-2002, 09:54 AM
If you mean that you load a 2D image and ask that can you move in the image in depth way, you must be joking.
But, I saw one cool site where was made a skybox out of 6 textures taken from a boat cabinet, so you could turn around and see the boat.

Latrans
08-27-2002, 11:22 AM
Try the function glLoadCorridoorFromBmpFileAndMoveAround(sFilename) ;

Where sFilename is the path to your bmp file.

blender
08-28-2002, 05:26 AM
Hah! Very funny http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif) . I think I should be looking for a function glCreateAndRunQuake4();
that would be useful wouldn't it http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif .

coredump
08-28-2002, 05:44 AM
i think this one is helpful also:

glPleaseLoadAndRenderMy3DStudioMaxFile(char *filename);

nexusone
08-28-2002, 07:08 AM
Guy's you need to read the new program that is posted on the main page...

EPHERE 3D, creates 3D objects from 2D images... just what the guy is looking for.


http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif

zen
08-28-2002, 08:38 AM
How about



void glThisIsAnOpenGLHelpForumNotABadJokeForum(void);



[This message has been edited by zen (edited 08-28-2002).]

dabeav
08-28-2002, 10:43 AM
I like the last one the best by far. But if I could write any function i wanted it would be.

glGiveMeBillGatesMoneyJustinTimberLakesBodyAndVoic eAndAlysonHanniganAsAWife();