PDA

View Full Version : using a texture saved with paint



zukko
12-11-2004, 09:46 AM
why is it that everytime i load a jpg texture that i saved with ms paint it comes up with some blank lines on it, is it because of the alpha channel??

Silkut
12-12-2004, 12:18 PM
Yes maybe... are you using any special lib to load your jpeg texture ? Maybe the color depth too
is it a correct power of two texture ?

zukko
12-12-2004, 08:21 PM
mmm now that you put it that way... i believe paint works with 24 bits i supose thats it, so if i take it to 16 or 32 bits will it work??