PDA

View Full Version : I'm getting mad



BulletProof
08-02-2005, 06:02 AM
PLS help me !
i've sent 2 topics and got no answer !
the topics are "need urgent help with textures"
what is the reason why I haven't recieved an answer ?

mikael_aronsson
08-02-2005, 09:24 AM
As far as I can tell the post includes some source code and "It does not work", maybe you could be a little more specific and telling what does not work ? and what should it do when it works ?

It is always a good ides to post as much information as possible to get the best help.

Mikael

Overmind
08-02-2005, 09:57 AM
Read this:
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html

Especially this paragraph:


Never assume you are entitled to an answer. You are not; you aren't, after all, paying for the service. You will earn an answer, if you earn it, by asking a question that is substantial, interesting, and thought-provoking one that implicitly contributes to the experience of the community rather than merely passively demanding knowledge from others.

Aeluned
08-02-2005, 11:26 AM
Also, noone cares if you're getting mad.

We aren't your personal debuggers.

Come off like you've at least *attempted* to resolve the problem yourself. Tell us what it is you don't understand. What have you tried, etc...

It's absolutely impolite to post a bunch of code and tell us to fix it and then get mad when noone responds.

BulletProof
08-02-2005, 12:01 PM
I'm sorry for that I was really angry at that moment !
ok i'll explain to you what is the problem !
the program should be very simple it should show an polygon with a texture ! but instead of showing it, shows only a few pixels !
an image is at http://www.testimg.20m.com/
test.bmp !
and by the way i've tried lots of methods but still doesen't work and I don't think of you like you are my personal debuggers I've been tryng to pot a texture ont that poly for 3 days and I can't do it :( !
Sorry again !

Aeluned
08-03-2005, 05:38 AM
Your link doesn't work.

ensure you've actually enabled texturing
glEnable(GL_TEXTURE_2D).

ensure you've created your texture properly...
remember that textures must be a power of 2!
(unless you're using texture rectangles, but I guess don't worry about that now).

in fact, just check this out...it's a demo of how to do simple texture mapping:

http://nehe.gamedev.net/data/lessons/lesson.asp?lesson=06

remember....Google is your friend.