PDA

View Full Version : how change a file .MAX in a file .ASE with 3d studio max ?



airseb
12-18-2002, 09:20 AM
how ?

yakuza
12-18-2002, 12:04 PM
I think File->Export should do it, just change the filetype from the default (I think 3ds) to ase. If Export doesn't do it, try a Save-as.

airseb
12-19-2002, 06:49 AM
thanks it's that !

PS : the default name is .max

yakuza
12-19-2002, 07:34 AM
You are correct, when saving a file the default extension is .max. However when exporting, I believe the default is .3ds, which was the point of my comment above.