PDA

View Full Version : gluSphere() question



cg-hci_novice
11-01-2003, 01:43 PM
Hi,

Could anyone give an example or explain why you would want to create two spheres in the same app with diff numbers of slices/stacks for each case?

Thanks very much.

cg-hci_novice
11-01-2003, 03:04 PM
Found out it is because one sphere may be larger than another.

mikael_aronsson
11-01-2003, 11:46 PM
Hi !

That's one reason, another is that a sphere might be far away from the viewer all the time, then it might be worthless to have lots of triangles in the sphere.

Mikael

cg-hci_novice
11-02-2003, 05:30 PM
Thanks for the info.