PDA

View Full Version : URGENT!!!! OpenGL texture problem



negroidlatte
02-03-2006, 12:34 AM
negroidlatte Member since: 2/3/2006 From: New york, NY, United States

Posted - 2/3/2006 4:21:18 AM

We are working on a major OPENGL Graphical demonstration for a course and for some strange reason the texture for the .obj object displayed is not showing up at all despite using *every single tweak* possibly findable on the internet, google, gamedev, etc......we're sure this is some random small problem but PLEASE PLEASE PLEASE someone identify this problem and let us know what in the world is going wrong!!! (Lighting, instantiation, source code, etc!!!!!)

Please let us know of anything you see or are familiar with......working source code, project files, ideas, or any sort of advice is GREATLY appreciated!!!

We have until 20:40 tommorow to get a project we've spent over a year on to display our models!!!!!

Please help!!!!

The URL is: http://www.columbia.edu/~dmm2141/screenshot.JPG

dmy
02-03-2006, 03:22 AM
i seen the screenshot, but didn't identified anything strange about it... what is the problem exactly ? what should be shown, but instead is not ?

sqrt[-1]
02-03-2006, 05:55 AM
Humm, looking at the other images on your site (http://www.columbia.edu/~dmm2141/) it seems you need to spend some more time coding....

But seriously, you need to provide source code or at least a working exe if you want help. (or at the very least a description of what is supposto happen, what went wrong and what you have tried to fix it)

(also the amout of help you usually get is inversly proportional to the amount of "! and URGENT" in the title. )

knackered
02-03-2006, 06:06 AM
Originally posted by negroidlatte:
We have until 20:40 tommorow to get a project we've spent over a year on to display our models!!!!!Oh man, what a nightmare. Good luck with it.