PDA

View Full Version : Resize Polygon?



srigel
01-30-2001, 09:57 AM
I'm new to programming in OpenGL, so this might be a dumb question. Can you resize a polygon at runtime with the mouse? My program has some polygons drawn and I want to adjust the size of them while it's running.

If this question doesn't make any sense, let me know and I'll try to be clearer.

Thanks!
Stephanie

chennes
01-30-2001, 12:19 PM
Yes - you can simply use variables for the vertices of the polygon - update them when you drag the mouse.

Chris

Deiussum
01-31-2001, 08:34 AM
To be more specific, you keep track of the points of your polygon, resize them as you need to, then redraw the scene. Once a triangle is drawn, you can't just resize it without redrawing.

srigel
02-01-2001, 07:50 AM
Thanks everyone! http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif

Stephanie