PDA

View Full Version : triple buffering



siddu78
04-25-2003, 09:20 PM
hi friends,
is it possible to have triple buffer in openGL.

Obli
04-26-2003, 01:39 AM
I heard it is not.
Looks like it takes too much memory and gives very small advantages.

noNchaoTic
04-28-2003, 12:02 PM
The question is why would anyone want to triple buffer, what a waste of VRAM!

Gavin
04-28-2003, 12:06 PM
I thought some cards did triple buffer. You could bodge it with pbuffers or something though.

zeckensack
04-28-2003, 02:31 PM
Originally posted by Gavin:
I thought some cards did triple buffer. You could bodge it with pbuffers or something though.
Some do, under special circumstances (R200 with WS_POPUP style window covering the full screen).

Application control has never been properly exposed though. Read: you may get it, but you won't be able to decide if nor when.