PDA

View Full Version : im so mad!!!!



10-17-2003, 03:52 PM
I have tried running in normal AND safe mode but this message keeps popping up.
Wolf 1.0.0 win-x86 Nov 13 2001
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\Accessories\HyperTerminal\rtcw\main\sp_pak2. pk3 (232 files)
C:\Program Files\Accessories\HyperTerminal\rtcw\main\sp_pak1. pk3 (1342 files)
C:\Program Files\Accessories\HyperTerminal\rtcw\main\pak0.pk3 (4775 files)
C:\Program Files\Accessories\HyperTerminal\rtcw/main

----------------------
6349 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
execing autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found Intel Pentium III
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
Cmd_AddCommand: map_restart already defined
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\SYSTEM\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 3: 640 480 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...23 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...23 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...23 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...23 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Honk
10-17-2003, 06:41 PM
Originally posted by Dustin:

Current search path:
C:\Program Files\Accessories\HyperTerminal\rtcw\main\sp_pak2. pk3 (232 files)


This does not need any further explanation.

Are you really sure you know what you are doing?