PDA

View Full Version : REturn to castle Wolfenstien



lvl3bomb
03-22-2003, 02:51 PM
Hey guys,
I'm having a problem running the game. It gives me an error saying it could not load opengl subsystem.. or somthing like that.
I'm adding the text of the error here....
I d/led opengl (from this site)... opened the file in \windows\system32 and it's still not helping.... I'm running windows XP pro (SP1).
Maybe you could give me an idea?

Thanks...

Wolf 1.0.0 win-x86 Nov 13 2001
----- FS_Startup -----
Current search path:
D:\Games\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak2.pk3 (232 files)
D:\Games\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak1.pk3 (1342 files)
D:\Games\Return to Castle Wolfenstein\main\pak0.pk3 (4775 files)
D:\Games\Return to Castle Wolfenstein/main

----------------------
6349 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
couldn't exec wolfconfig.cfg
execing autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found Intel Pentium III
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
Cmd_AddCommand: map_restart already defined
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\System32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 3: 640 480 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem



[This message has been edited by lvl3bomb (edited 03-22-2003).]