PDA

View Full Version : Anyone got a gforce 4 ti 4200 (8X) on AGP v. 1.0?



09-26-2003, 02:46 PM
Hi, I already posted a topic about this issue, but I probably was not very clear.
Is there anyone who's got a Gforce 4 ti 4200 (8X) running on an old slot 1 AGP version 1.0 mobo? (Asus P2B-F that is). Or do u think that this should or should not be possible?
Thank u all in advance,
Amsterveer

ahmet_piroglu
09-29-2003, 02:05 AM
Originally posted by Amsterveer:
Hi, I already posted a topic about this issue, but I probably was not very clear.
Is there anyone who's got a Gforce 4 ti 4200 (8X) running on an old slot 1 AGP version 1.0 mobo? (Asus P2B-F that is). Or do u think that this should or should not be possible?
Thank u all in advance,
Amsterveer

Sorry, that is not possible. Agp 4x and 8x cards can only work on agp2.0 slots (even if the card plugs into the slot, do not try it, the voltage levels are different (1,5V on 1.0; 0,8V on 2.0))
But i think you are confused because of the cards that dual support 1.0 and 2.0 (mine is a GF3 with agp 2x/4x and both runs on agp 1.0 and 2.0) since the card you mention is 8x it probably does not support 1.0 but ofcourse you may check the vendors page.

[This message has been edited by ahmet_piroglu (edited 09-29-2003).]

09-29-2003, 10:24 PM
Thx Ahmet, I will not try it then.
Rgds,
Amsterveer