PDA

View Full Version : ati rage 128 gl (32mb)



jmbz_84
06-08-2003, 01:57 PM
Hello , I get an error when i try to play return to castle wolfenstein
____________________________________
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

please tell me what can i do

06-09-2003, 05:31 PM
https://activision.custhelp.com/cgi-bin/...SZwX3Jvd19jbnQ9 (https://activision.custhelp.com/cgi-bin/activision.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=8KzP3mLg&p_lva=&p_faqid=7778&p_created=1006285124&p_sp=cF9zcmNoPSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9) NjM1NiZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=

Are you using the latest drivers from www.nvidia.com (http://www.nvidia.com) ?