PDA

View Full Version : Quake III - Crashes



12-16-2000, 04:19 PM
Hi Everyone...

I am running a 750 TBird, VIA chipset, and TNT2. I installed 6.31 drivers for TNT, VIA is 4.25, and DirectX8, and I am running Win2K sp1. Everytime I run Quake III, it crashes. It always crashes when I go into Setup... if I do not go into setup, it will crash randomly during a game... any ideas of what to do? I flashed my BIOS, I set the AGP Aperture size to 4M, 16M... still crashes... Im outa' ideas... help! :-)

Jeff

12-17-2000, 10:26 PM
It is working now!
I switched to a Geforce2 GTS 32MB from a Geforce2 MX, and now, for some reason, Quake III just works! Ok, weird. I am using the 6.49 nvidia drivers...but, everything seems to work (as strange as that might seem)

Guili
12-23-2000, 03:48 PM
I'm having many problems too,I have a Savage 4, but now I'm trying to download a patch for quake III, and I hope it resolves.
URL: http://ftp2.extreme-players.de/exp/q3/patches/Q3PointRelease_127g.exe
http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif

12-24-2000, 03:31 PM
Mine is working fine now... ever since I switched to the Geforce II - GTS, from the MX. Which card are you using? Do you get problems when you disable GL?

Guili
12-24-2000, 05:39 PM
I have a S3 Savage 4, and I having many problems with this game. I don't know what to do, it's a nightmare!!!
If you have any solutions please tell me, ok?
thanks a lot. http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif