PDA

View Full Version : is there any bios or software to convert geforce into quadro?



asick
04-29-2000, 08:11 PM
is there any bios or software to convert geforce into quadro?
i currently have a CL annilhator pro

rika13
09-14-2000, 06:49 AM
on the reference boards (creative uses ref. boards) there are 2 10k resistors, move them from r121 and r123 to r122 and r124 this will enable the quadro chip id allowing you to get the quadro features, but it still is 15Mhz slower than the real one (geforce 120Mhz, quadro 135Mhz)

rika13
09-14-2000, 06:52 AM
the site is http://www.geocities.com/tnaw_xtennis
it shows the entire procedure