PDA

View Full Version : opengl games don't play at all help help



Cooljock
05-02-2001, 04:56 PM
when ever i boot it goses to a gray screan and then my system looks up. it happens in all gl based games. please help.

05-03-2001, 03:31 AM
I have the same problem........any game that requires open gl just freezes.
i have a p550 leadtek geforce 2 MX sounblaster Live!
iv tryed every driver and still no luck

Cooljock
05-03-2001, 03:03 PM
i have a 500mhz k6-2 and a herc mx2 and a Awe 64 Value SB. I have tried every thing too and drivers.

stafford
05-07-2001, 11:31 PM
yeah i get the same thing with q3,but only with my TNT2 m64 3dcard.it never used to happen with my voodoo banshee.if anyone knows pleeeeeze email me at mcborstelj@bigpond.com taa. http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/smile.gif

abel
05-08-2001, 06:51 AM
I had the same problems, I have an FIC va-503+ mobo with a 550mhz k62 and a Hercules GeForce2 mx. The solution for me is lenghty but I posted my fix at this website address:
http://www.targetblank.org/articles/01/05/05/2023223.shtml


My sys works now. Maybe you have a VIA chipset like I do.

Live well.

abel

http://www.opengl.org/discussion_boards/ubb/biggrin.gif

PJPX007
05-16-2001, 03:18 PM
ABEL YOU ARE MY NEW BEST FRIEND************************ listen to what he says because I can finally play opengl games again and I will finally be able to play Tribes 2 (can't stop drooling) That was the best advice ever!!!!!!

Cooljock
05-17-2001, 07:48 PM
Yea i didn't post it but it fix my problem to i think we all need give him are thanxs. Thank you thank you.